AKTUELNO

RTV Pink, svakoga dana, ubedljivo najgledanija televizija!

Tačno dva meseca traje rijaliti program "Zadruga" koji iz dana u dan ruši sve rekorde gledanosti. Ceo region, ali i svet, non-stop prati dešavanja u luksuznom imanju u Šimanovcima. Milione ljudi, zanimaju njihovi odnosi kako prijateljski tako i ljubavni. Zato što "Zadruga" iz minuta u minut obara sve rejtinge, zbog čega je Televizija Pink već danima zakucana na prvo mesto po zvaničnim istraživanjima gledanosti, takmičari su noćas nagrađeni.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, zbog velike gledanosti rijalitija "Zadruga", svi ćete dobiti po hiljadu dinara! - pročitala je Zorana pismo Velikog šefa, nakon čega su ukućani bili presrećni.

Pevačica, koja je ovonedeljni vođa, zahtevala je od stanara da svako iznese javno svoj komentar povodom nagrade koju su dobili. Nakon što je Jelena Golubović počela da viče kako je sve to zbog nje, Zorana je dodala da sve ovo nije zbog pojedinaca, već zbog svih ukućana.

Foto: RTV Pink

Maca možda nosi zlatnu ribicu, ne zna se, ali mi smo zlatna družina u Zadruzi! Živela Zadruga! - rekla je Milica Dugalić.
Biti tri minuta na ovoj televiziji mislim da znači dosta, a ne dva meseca ili šest ili devet meseci. Mislim da smo svi zaslužni za ovo. Deset dana nisam mogao da spavam pred ulazak. Ne kajem se što sam ovde - izjasnio se Janjuš.

Foto: RTV Pink

Milan Milošević dodao je kako je interesovanje za zadrugare od prvog dana veliko, Teodora Džehverović čestitala je svima uspeh, dok je Luna Đogani rekla kako je zahvalna što je u "Zadruzi" upoznala najbitniju osobu u svom životu - Slobu Radanovića, a sada je spremna da se uda za pevača pred kamerama najgledanijeg rijaliti programa.

PROČITAJTE: ONA JE GLASALA ZA LJUBAV: Njih DVOJE su OVONEDELJNI POTRČCI! (VIDEO)

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

#Televizija Pink

'